10~15 Λεπτά Βίντεο Φωτογραφίες

paragliding kalamata - διθεσιεσ πτησεισ

Ελάτε να πετάξετε μαζί μας !!!

Αποκτήστε μια αυθεντική εμπειρία αλεξιπτώτου πλαγιάς με μια διθέσια πτήση .Ο Μεσσηνιακός κόλπος είναι από ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για διθέσια πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς ( παραπέντε ).

Ακριβώς ανατολικά της Πόλης βρίσκεται το βουνό Καλάθι με το σημείο της απογείωση σε υψόμετρο 940 μέτρων.

Από εκεί γίνεται η απογείωση με πιστοποιημένους πιλότους για μια υπεροχή πτήση με θεά τον Μεσσηνιακό κόλπο έως την προσγείωση με ασφάλεια στην παράλια μπροστά από το ξενοδοχείο Filoxenia!

Η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς (Parapente) αποτελεί μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία, είναι μια διαφορετική απόδραση από τα συνηθισμένα, μια ξεχωριστή αίσθηση.

Η ελεύθερη πτήση στον αέρα σου χαρίζει εντυπωσιακές  εικόνες   ανεξίτηλης θέας του ορίζοντα από τις υψηλότερες κορυφές και του πανέμορφου Μεσσηνιακού κόλπου .

Πετάτε πάντοτε με ασφάλεια μαζί με καινούριο υψηλής τεχνολογίας πιστοποιημένο εξοπλισμό

Σκοπός της μοναδικής αυτής εμπειρίας ο εθισμός σας στην ελεύθερη πτήση και η ενεργοποίηση σας στο να ασχοληθείτε με το άθλημα αυτό.
Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια διθέσια πτήση,

ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα ή εξειδίκευση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θελήσετε. Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς.

Οι πιλότοι-χειριστές μας είναι όλοι πιστοποιημένοι από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία με πολυετή πείρα και θα σας εξασφαλίσουν μια μοναδική εμπειρία.

οδηγιεσ

Ποιος μπορεί να πετάξει μαζί μας ?

Οποιοσδήποτε είναι υγιής με σωματικό βάρος από 40 έως 100 kg και ύψος ως 1.95μ που μπορεί να τρέξει για 2 μετρά . Χρειάζονται 4 δευτερόλεπτα και 2 μετρά τρέξιμο για να βρεθείτε στον αέρα στην απολυτή μάγια της ελεύθερης πτήσης με παραπέντε.

Τι χρειάζεστε μαζί σας ?

* Γυαλιά ηλίου * Μπουφάν – ανάλογα με την περίοδο * Παπούτσια αθλητικά η ορειβατικά μποτάκια * usb stick , memory cart η το κινητό σας τηλεφωνώ για την μεταφορά του βίντεο σ’εσάς.(Το βίντεο είναι ~4 GB)

Διάρκεια πτήσεων ?

* Κανονική πτήση περίπου 15 λεπτά (πρωινές ώρες) *** Μεγάλη πτήση (VIP) 30 λεπτά (απογευματινές ώρες) Προτείνεται σε αυτούς που έχουν πετάξει ξανά με αλεξίπτωτο πλάγιας η είναι σίγουρη ότι δεν ζαλίζονται … Ρωτήστε μας ?

Επισκέπτες ?

* Η παρέα σας μπορεί να θαυμάσει τη θεά από τον χώρο της απογειώσεις και εσάς να απογειώνεστε.(Αν υπάρχει ελεύθερο κάθισμα στο αυτοκίνητο μεταφοράς .. Ρωτήστε μας ?)

Σου φαίνεται διασκεδαστικό ?

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει η εμπειρία. Ήταν καταπληκτικά. Οι δε άνθρωποι που σε υποστηρίζουν μοναδικοί. Άπλες ξεκάθαρες οδηγίες ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση ασφάλειας!!!! Το ξανακάνω άνετα...
Σαμαρά Χρυσούλα
Επιβάτης
Πέρυσι τέτοια εποχή το τόλμησα και εγώ μοναδική εμπειρία απίστευτη θέα της Καλαμάτας από ψηλά και η προσγείωση στην παραλία ήταν φανταστική!!!!
Μανιάτης Αντρέας
Αξέχαστη εμπειρία.!!Ο Πέτρος και ο Νάσος είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Εννοείται πως θα το ξανακάνω!! Είστε καταπληκτικό!! Μπράβο σας !!!
Κωνσταντίνα Μ
Απίστευτη εμπειρία !!! Το πρώτο extreme sport που έκανα και θα το ξανά έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! Μοναδική εμπειρία! Ο Πέτρος και ο Νάσος ήταν πολύ συμπαθητικοί και σε έκαναν να νιώθεις άνετα και ασφαλής! Αν βρεθείτε στην Καλαμάτα να το δοκιμάσετε σίγουρα!
Μαρίνα Π

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>